Sunday, February 7, 2010

Wedding Client from Brunei ( Part 02 ) Qeenah & Adam

Qeenah dan Adam merupakan client kami yg pertama dari Brunei dan diikuti pula dgn Fauziah dan beberapa lagi.. Qeenah merupakan salah seorang anak golongan kenamaan negara Brunei.. so yg pastinya wedding mereka ni boleh dikatakn agak mewah dan gemilang..

Qeenah dan Adam telah berkenan untuk menempah busana untuk majlis nikah dan juga majlis resepsinya.. Rekaan moden dress kurung moden dari fabrik lace dan organza menjadi pilihan Qeenah manakala untuk majlis bersandingnya pula dia memilih rekaan kebaya labuh juga dari fabrik french beaded lace dan digabungkan dgn songket tradisional Brunei.. rekaan untuk majlis resepsi itu diubah pada saat akhir kerana keluarga Qeenah memutuskan untuk memakai songket emas brunei.. Jadi kami memutuskan untuk membuat rekaan kebaya labuh dan dipadankan dengan sarong songket.. Yg pastinya harga songket tersebut mencecah ribuan ringgit yer.. ;)

Terima kasih kepada pihak Qeenah dan Adam atas kesudian memilih rekaan dari Jeffriey Ibrahim untuk dipakai di majlis perkahwinan yg penuh gemilang itu.. ohh yaa.. sekali lagi kami turun ke Brunei untuk melakukan sesi fitting yg terakhir.. so sempat la pusing2 bandar Brunei tu..;p Terima kasih Qeenah atas pic2 yg sgt cantik ni.. dan nantikan juga pic2 sekitar fitting session terakhir di Brunei.... Brunei..here we come...:)


Sekitar majlis pernikahan

No comments:

Post a Comment